Prachtige luxe villa met 4 slaapkamers in Canggu

Canggu
750000,00
Deze prachtige luxe villa met 4 slaapkamers ligt in het bruisende hart van Canggu en belichaamt moderne elegantie en een leven van topklasse. Met een geraffineerd ontwerp en eersteklas meubilair belooft dit pand een levensstijl van weelde en comfort. Met de toplocatie in Berawa worden bewoners getrakteerd op het beste van Canggu's culinaire hoogstandjes, stijlvolle boetiekjes en de zandstranden - allemaal op loopafstand.

Stap een wereld van luxe binnen in deze zorgvuldig ontworpen villa met 4 slaapkamers. De binnenruimtes zijn versierd met hoogwaardig meubilair, waardoor een ambiance van verfijnd leven wordt gecreëerd. De moderne en stijlvolle architectuur weerspiegelt de toewijding van de villa aan hedendaagse esthetiek en biedt een naadloze mix van comfort en verfijning. De vier slaapkamers van de villa zijn ruime toevluchtsoorden, elk zorgvuldig ontworpen om een privé toevluchtsoord te bieden. De weelderige en suite badkamers zijn een aanvulling op de slaapkamers, met top-of-the-line armaturen en een smaakvol design. De grote ramen nodigen natuurlijk licht uit en creëren een luchtige en uitnodigende sfeer.

Naast het luxueuze interieur biedt de toplocatie van de villa in Berawa ongeëvenaard gemak. Dompel jezelf onder in de levendige levensstijl van Canggu met een korte wandeling naar het strand, waar de rollende golven van de Indische Oceaan lonken. In de buurt vind je een overvloed aan cafés, restaurants, bars en boetiekjes, zodat elke verwennerij binnen handbereik is. Deze woning is niet zomaar een huis; het is een verstandige investeringskeuze. De populariteit van Canggu als gewilde bestemming voor zowel lokale bewoners als expats zorgt voor een potentieel hoog rendement. Of je nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een inkomen genererend object, deze luxe villa met 4 slaapkamers in Berawa is het toonbeeld van eersteklas onroerend goed.

hoogtepunten investering

Toplocatie: Op loopafstand van het strand, cafés, restaurants en de supermarkt.
Luxueus wonen: Hoogwaardige inrichting en modern design voor een verfijnde levensstijl.
Inkomstenpotentieel: Profiteer van de populariteit van Canggu voor een hoog investeringsrendement.
Ervaar de belichaming van het leven in Canggu in deze prachtige luxe villa met 4 slaapkamers - een investeringsmogelijkheid die elegantie combineert met de allure van Bali's charme aan de kust.

Property code: JPGVL101

Leasehold: Eigendomsvorm