Prachtige mediterrane 5 slaapkamer-villa met uitzicht op zee

Seminyak
555000,00
Ervaar ongeëvenaarde luxe en elegantie in onze prachtige villa met 5 slaapkamers in het hart van Batu Belig. Met haar fascinerende mediterraan geïnspireerde ontwerp is deze villa een bewijs van architectonische schoonheid en tijdloze stijl. De ruime en uitnodigende open leefruimtes van de villa creëren een sfeer van ontspanning en comfort, perfect om tot rust te komen met familie en vrienden. Elk van de 5 doordacht ontworpen slaapkamers biedt een eigen toevluchtsoord, waar moderne voorzieningen naadloos samengaan met charmante esthetiek om het uiterste aan comfort te garanderen.

De entertainmentruimte op het dak heeft een volledig uitzicht op zee en biedt een betoverende achtergrond voor onvergetelijke bijeenkomsten en momenten. Dit verhoogt niet alleen de charme van de villa, maar ook de waarde, en voegt een verleidelijke dimensie toe aan het toch al indrukwekkende aanbod.

Strategisch gelegen op slechts een steenworp afstand van het beroemde Batu Belig Beach, biedt deze villa een gouden investeringskans. Of je nu op zoek bent naar een sereen toevluchtsoord voor persoonlijke verwennerij of naar een lucratieve onderneming op het gebied van gastvrijheid, dit pand biedt de belofte van beide. Omarm de allure van het leven aan de kust, geniet van de rust van het mediterrane ontwerp en grijp de kans om een verstandige investering te doen met deze opmerkelijke villa in Batu Belig. Jouw droom om een stukje paradijs te bezitten begint hier.

Property code: JPGVL109