Moderne villa met twee slaapkamers in Jimbaran

Jimbaran
440000,00
Welkom in een tropisch toevluchtsoord in het hart van Jimbaran, waar moderne luxe en de sereniteit van de natuur elkaar ontmoeten. Deze prachtige villa met 2 slaapkamers heeft een prachtig tropisch modern interieurconcept en biedt een uitzonderlijke investeringskans op een van de meest gewilde locaties van Bali. Geïnspireerd door het Balinese tropische en ruige landschap, met natuurlijke elementen van zandsteen, warme tabak en verbrand hout, traditionele meubeldetails en lokaal bedrukte stoffen, worden alle ethisch verkregen materialen gebruikt in een eigentijdse toepassing. Het moderne tropische interieurconcept is geraffineerd en gedurfd, de contrasterende tinten en materialen weerspiegelen het gevarieerde Balinese landschap en de kustlijn.

De open leefruimte baadt in natuurlijk licht en creëert een warme en uitnodigende sfeer. Het interieur heeft strakke lijnen, strakke afwerkingen en een harmonieuze mix van natuurlijke materialen, zoals hout, die allemaal bijdragen aan de moderne tropische esthetiek. De villa heeft twee ruime slaapkamers, elk doordacht ontworpen om een oase van ontspanning en comfort te bieden. De hoofdslaapkamer biedt een privé retraite met een en-suite badkamer, terwijl de tweede slaapkamer een gezellige en gastvrije ruimte biedt voor gasten of familieleden. Beide slaapkamers komen uit op een eigen buitenruimte, zodat je kunt genieten van de verfrissende tropische bries en de bezienswaardigheden en geluiden van de omringende natuur.

De woon- en eetgedeeltes lopen naadloos over in de buitenruimte, waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen het binnen- en buitenleven. De villa heeft een privézwembad, of je nu geniet van een verfrissende duik in het zwembad of luiert op het terras bij het zwembad.

Deze villa is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie wil profiteren van het bloeiende toerisme op Bali. Jimbaran staat bekend om zijn ongerepte stranden, prachtige zonsondergangen en visgerechten van wereldklasse, wat toeristen van over de hele wereld aantrekt. De strategische ligging van dit object zorgt voor een gestage stroom van huurinkomsten, waardoor het een lucratieve optie is voor investeerders die de horecamarkt willen betreden.

Naast de natuurlijke schoonheid en het investeringspotentieel is de villa gunstig gelegen nabij een schat aan voorzieningen en attracties. Jimbaran Bay, met zijn witte zandstranden en gerenommeerde beachclubs, ligt op korte afstand. Het bruisende nachtleven van Seminyak, de culturele schatten van Ubud en het gemak van Bali's internationale vliegveld zijn allemaal binnen handbereik.

Erfpacht 45 jaar : USD 475.000 (verlengingsoptie 97 jaar)

Prroperty code: JPGVL112