Privé paradijs: 2 slaapkamer villa met infinity pool en uitzicht op de jungle

Canggu
360000,00
Welkom bij jouw droomvilla in het hart van Bali's Noord-Canggu, waar luxe en natuur elkaar ontmoeten. Als je op zoek bent naar een prachtig huis dat modern comfort combineert met de sereniteit van de jungle, zoek dan niet verder. Deze voltooide villa met 2 slaapkamers is een wonder van design en rust, genesteld op een royale 1135 m² weelderige grond. De villa beschikt over 230 m² luxueuze leefruimte, waar je in stijl kunt ontspannen. Een van de mooiste kenmerken van de villa is het overloopzwembad met uitzicht op de jungle. Stel je voor dat je ontspant in het kristalheldere water, omringd door de schoonheid van de weelderige vegetatie van Bali. Dit unieke kenmerk creëert een serene en privé oase.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je betoverd door de combinatie van Balinese elegantie en hedendaags design. De omsloten woonruimte vloeit naadloos over in de ruime slaapkamers en creëert een sfeer van verfijning en ontspanning. Deze villa, met een erfpacht van 28 jaar, is meer dan een woning, het is een solide investering in Bali. Als je een stukje van Noord-Canggu bezit, heb je toegang tot de prachtige stranden en drukke eetgelegenheden van Bali, terwijl je geniet van de sereniteit van de natuur.

De villa is gemeubileerd, waardoor het gemakkelijk is om je te vestigen in je Balinese levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantieverblijf of een investeringsobject, deze villa voldoet aan al je wensen. Kansen als deze komen niet vaak voor. Noord-Canggu is niet voor niets een zeer gewild gebied. De markt is hot en Bali's onroerend goed scène is booming. Mis de kans niet om deze villa voor jezelf te maken. Jouw Bali droomvilla met infinity pool en jungle uitzicht is slechts een telefoontje verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op om je dromen waar te maken.

Property code: JPGVL104