VERKOCHT: Gemeubileerde 3 slaapkamer-villa in Uluwatu

Uluwatu
501000,00
Ontsnap naar een tropisch toevluchtsoord met deze prachtige villa met 3 slaapkamers in Bingin, Bali. Deze prachtige villa ligt in een van de meest gewilde gebieden van Bali en combineert moderne luxe met de rust van het Balinese leven. Met een oppervlakte van 405 m² biedt deze villa een ruim en sereen toevluchtsoord. Met een royale leefruimte van 270 m² is het ontworpen om comfort en stijl te maximaliseren. Het omsloten woongedeelte versmelt naadloos het binnenleven met het weelderige buitenleven. De villa wordt volledig gemeubileerd aangeboden, zodat je er meteen in kunt trekken of het kunt verhuren. Elke kamer is smaakvol ingericht met een focus op Balinees design, en de leefruimtes zijn voorzien van high-end meubels en afwerkingen.

Met 3 goed ingerichte slaapkamers en 3 elegante badkamers heb je genoeg ruimte voor familie en vrienden. Elke slaapkamer is ontworpen voor comfort, met sereen uitzicht op de omringende natuur. Als erfpacht tot 2061 is deze villa een unieke investeringsmogelijkheid in Bali's bloeiende vastgoedmarkt. De lange erfpachttermijn garandeert zowel zekerheid als flexibiliteit. Deze villa is al voltooid en klaar om in te stappen en de Balinese droom te beleven. Het uitnodigende zwembad en de tuin zijn perfect om te ontspannen en de tropische sfeer op te snuiven.

Gelegen in Bingin, bevindt je je in een van Bali's meest pittoreske gebieden. Het prachtige Bingin Beach, bekend om zijn dramatische kliffen en surf van wereldklasse, ligt op slechts een klein eindje rijden. In de buurt vind je een overvloed aan cafés, restaurants en strandbars. Mis je kans niet om een stukje paradijs op Bali te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek jouw droomvilla in Bingin.

Property code: JPGVL103