Villa met 2 slaapkamers + 3 bungalows in Pererenan

Canggu
737000,00
Ontdek een unieke investeringsmogelijkheid in het hart van Pererenan, Canggu, met deze opmerkelijke woning. Gelegen op een royaal terrein van 950 vierkante meter, biedt dit pand niet één maar twee afzonderlijke woningen, waardoor het een aantrekkelijk vooruitzicht is voor investeerders en mensen die op zoek zijn naar een tropisch paradijs.

Het belangrijkste kenmerk van dit object is een prachtige privévilla met 2 slaapkamers, compleet met een eigen exclusief zwembad. Het is ontworpen voor luxueus wonen en de ruime indeling zorgt voor comfort en privacy. De weelderige tuin creëert een rustige sfeer voor je Bali-ontsnapping. Naast de villa zijn er drie charmante bungalows op hetzelfde terrein. Deze bungalows delen een zwembad, waardoor het een heerlijke en kosteneffectieve keuze is voor gasten die Canggu willen verkennen. Het hele pand is een harmonieuze mix van privacy en gemeenschap, en biedt zowel ontspanning als sociale mogelijkheden.

Dit pand is niet alleen een unieke kans, maar ook een uitstekend investeringsperspectief. De strategische ligging, op slechts 900 meter van Pererenan Beach, maakt het nog aantrekkelijker. Of je het nu overweegt als privéwoning of als huurobject, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mis de kans niet om dit juweeltje in Pererenan te bezitten, een locatie die de essentie van het tropische leven op Bali weergeeft.

Property code: JPGVL105