Prachtige 3 slaapkamer-villa in Berawa- Canggu

Canggu
2316000,00
Het pand bestaat uit drie paviljoens verspreid over een reeks terrassen, gescheiden door zwembaden en lelievijvers, en verbonden door een overdekte wandelpromenade met antiek en kunstvoorwerpen. Vanaf de traditionele Balinese ingang leiden trappen van lavasteen over een siervijver naar een open woonpaviljoen met uitzicht op het zwembad en zonneterras. Lager gelegen, bereikbaar via verdere treden over trapsgewijze vijvers, is de op zichzelf staande slaapkamer, terwijl op het hoogste niveau, met uitzicht op een terras en vijver boven het zwembad, de vorstelijke hoofdslaapkamer en de derde slaapkamer liggen.

Met uitzicht op het rijstterras achter de louvre luiken ligt het open, door een ventilator gekoelde antieke joglo woonpaviljoen met zijn prachtig bewerkte pilaren en sierlijke plafond. Verborgen achter een muur van teruggewonnen baksteen ligt een goed uitgeruste keuken en een inloopbijkeuken.

Dit pand is gebouwd op eigen grond met een perceeloppervlakte van 1.352 vierkante meter, gelegen in het hart van de steeds groeiende wijk Berawa.

Property code: JPGVF125