Prachtig 1130m² leasehold landgoed in Umalas

Umalas
561000,00
Genesteld in het populaire gebied van Umalas, Bali, biedt deze grond in erfpacht een opmerkelijke kans voor degenen die willen investeren in Bali onroerend goed te koop. Dit uitgestrekte terrein beslaat een indrukwekkende landoppervlakte van 1130 vierkante meter en biedt voldoende ruimte om je droomhuis of beleggingsobject te creëren. Dit land ligt in het hart van Bali's bloeiende vastgoedmarkt en heeft een enorm potentieel voor zowel persoonlijk gebruik als ontwikkelingsprojecten. Of je nu van plan bent om een luxe villa te bouwen, een verzameling Bali-woningen te koop aan te bieden of andere investeringsobjecten op Bali te verkennen, dit perceel is een canvas voor je verbeelding. Met een resterende erfpachtperiode van 34 jaar garandeert dit object een veilige en stabiele investering in de vastgoedmarkt van Bali. De vastgoedmarkt van het eiland heeft erkenning gekregen voor zijn uitzonderlijke groei en trekt internationale kopers aan die willen profiteren van de investeringsmogelijkheden in vastgoed op Bali.

Het gebied Umalas, bekend om zijn serene en rustige sfeer, vormt een ideale omgeving voor residentieel vastgoed op Bali. Omgeven door weelderig groen en pittoreske landschappen biedt Umalas een ontsnapping aan de drukte, terwijl het gunstig gelegen is nabij de bruisende voorzieningen en attracties die Bali te bieden heeft. Als eigenaar van deze erfpachtgrond heeft u de vrijheid om een luxe villa of woonwijk te ontwerpen en te bouwen die uw unieke smaak en visie weerspiegelt. Of je nu onroerend goed op Bali als permanente verblijfplaats, vakantiewoning of lucratieve investeringsmogelijkheid overweregt; deze erfpachtgrond in Umalas biedt een enorm potentieel. Omarm de kans om een opmerkelijke luxe villa of een wooncomplex te creëren dat tegemoet komt aan de groeiende vraag naar luxe onroerend goed op Bali.

Ons team van ervaren professionals helpt buitenlandse kopers bij de aankoop van onroerend goed op Bali. We begrijpen de fijne kneepjes van de vastgoedmarkt op Bali en kunnen waardevolle inzichten verschaffen en begeleiden tijdens het koopproces. Profiteer van deze kans om de vastgoedmarkt op Bali te betreden en uw stukje paradijs veilig te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in Umalas te verkennen. Mis deze opmerkelijke investeringskans in Bali's steeds groeiende vastgoedmarkt niet.

Prijs: €1.500/are/jaar

Property code: JPGLL124