Geweldige leasevilla met goed uitzicht in Berawa- Canggu

Canggu
215000,00
Geweldige villa met groen uitzicht in Berawa

PRIJS - € 215.000 / 2051

Deze gloednieuwe villa ligt in Berawa. Het is minder dan 10 minuten rijden naar Berawa Beach. Bekende cafés/restaurants zijn in de buurt.

De villa heeft 2 verdiepingen. De begane grond biedt ruimte om te koken, dineren en nodigt u uit om te ontspannen in de verzonken woonkamer met tv en weelderig groen uitzicht op de tuin met een groot, verfrissend zwembad voor warme dagen en een comfortabele buitenlounge met een mini-jungle. De bovenste verdiepingen bieden 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De slaapkamers zijn uitgerust met een bureau. Verbazingwekkende uitzichten en dakramen bieden een perfect vakantiegevoel.

De villa maakt deel uit van 8 villa complexen. Er zijn dus 8 villa's in totaal. Allemaal met dezelfde oppervlakte, dezelfde stijl maar allemaal met een uniek en prachtig uitzicht.

Villa Unit 1, 2, 5 & 6 zijn € 215.000
Privé parkeerplaats naast elke villa en alle kamers met AC. De villa is volledig ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen leven.

Er zijn in totaal 8 eenheden. 4 eenheden verkocht, slechts 4 eenheden beschikbaar.

Dit is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een huis of investering in Berawa en dicht bij alle attracties die het gebied biedt.KENMERKEN:

2 slaapkamers | 2 badkamers
Perceelgrootte: 125 m2
Woonruimte: 100 m2
Landtitel: Erfpacht 29 jaar
Afgesloten eet- en woonkamer
Keuken
Zwembad
Gebouw: 2-niveau
Staat: Gloednieuw
Inrichting: Volledig gemeubileerd
Bouwjaar: September 2022

Property code: JPGVL141