Schitterende villa met 3 slaapkamers en een erg mooi uitzicht in Ubud

Ubud
365000,00
Ontdek het toppunt van luxe en elegantie in het hart van Ubud, Bali, met deze zorgvuldig ontworpen villa met 3 slaapkamers. Dit pand is een waar meesterwerk en is klaar om de essentie van het moderne leven vast te leggen en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid die het omringt te omarmen. Gelegen in het prestigieuze Sayan gebied, bekend om zijn weelderige landschappen en fascinerende uitzichten, biedt deze villa de typische Balinese ervaring. Deze verbluffende villa getuigt van het onberispelijke vakmanschap en de verfijnde smaak van een professionele architect. Het moderne ontwerp, met zijn strakke lijnen en open ruimtes, combineert naadloos hedendaags comfort met de tijdloze charme van Bali.

De open woon- en eetruimte is een waar juweeltje, versierd met prachtig meubilair en badend in natuurlijk licht. Grote glazen deuren en ramen verbinden het interieur met het buitengedeelte en onthullen een adembenemend panorama van het omringende tropische groen en de rijstterrassen. Deze verbinding met de natuur creëert een serene sfeer die tot in elke hoek van de villa doordringt. Een van de hoogtepunten van dit huis is het privézwembad, waar je een verfrissende duik kunt nemen terwijl je naar de eindeloze vergezichten staart. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de natuurlijke schoonheid die Ubud kenmerkt.

De 3 ruime slaapkamers zijn elegant ingericht en bieden een toevluchtsoord van comfort en rust. Elke slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer, voor extra luxe en privacy voor jou en je gasten. Ubud is een wereldberoemde bestemming en het bezit van een woning in dit gebied biedt een unieke investeringsmogelijkheid. Of je nu op zoek bent naar een vredig toevluchtsoord voor je familie of naar een inkomen genererende aanwinst, deze villa heeft het allemaal. De locatie is zeer strategisch, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de levendige culturele scène van Ubud, restaurants van wereldklasse en adembenemende landschappen. Deze villa met 3 slaapkamers in Sayan, Ubud, is een zeldzaam juweeltje dat modern design combineert met tijdloze natuurlijke schoonheid. Het is een investering die niet alleen financieel rendement belooft, maar ook de onbetaalbare ervaring van wonen in een van 's werelds meest gewilde bestemmingen. Omarm de schoonheid van Ubud en de luxe van het moderne leven in dit opmerkelijke pand. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Property code: JPGVL102