Luxe leasehold villa 4 slaapkamers, fitness in Ubud

Ubud
1248000,00
Geniet van het toppunt van luxe wonen met deze prachtige leasevilla in Ubud, Bali. Met een prijs van USD 1.347.000 biedt dit prachtige object een ongeëvenaarde kans om het beste in Balinees onroerend goed te ervaren. Deze villa ligt in de betoverende wijk Ubud en biedt een fascinerende mix van natuurlijke schoonheid, weelde en investeringspotentieel.

Deze villa staat op een royaal stuk land van 1520 vierkante meter en beschikt over een zorgvuldig ontworpen gebouw van 600 vierkante meter. Over elk detail is nagedacht om een verblijf te creëren dat luxe en elegantie belichaamt. De villa getuigt van de allure en grandeur van Bali's meest prestigieuze eigendommen.

Stap binnen en laat je omarmen door een wereld van verfijning en comfort. Het landgoed beschikt over 2 aparte villa's: een 1 x 3brm villa, en 1 x 1brm honeymoon stijl villa met eigen toegang. Er is ook een professionele muziekstudio met keuken en ensuite, die kan worden omgebouwd tot een mediaruimte, een kantoor, een yogaruimte of een nieuw appartement om extra inkomsten te genereren. Voor het gemak is er ook een volledig zelfstandig 25m²/m managerverblijf, gelegen op het landgoed. Met in totaal zeven badkamers zijn gemak en comfort in de hele villa een prioriteit.

De leefruimtes van deze villa zijn zorgvuldig ontworpen om een sfeer van verfijnde elegantie te creëren. In de omsloten woonruimte komen binnen en buiten naadloos in elkaar over, zodat je helemaal kunt opgaan in de adembenemende omgeving van Ubud. De villa biedt ook unieke functies en voorzieningen zoals een fitnessruimte, gastentoilet, berging, personeelsverblijf en een wasruimte, zodat elk aspect van je levensstijl aan bod komt.

Als erfpachtpand met een looptijd van 35 jaar biedt deze villa een opmerkelijke investeringsmogelijkheid in de vastgoedmarkt op Bali. Met nog 35 jaar erfpacht kun je genieten van de voordelen van eigendom terwijl je profiteert van de bloeiende vastgoedmarkt op Bali. Bali staat bekend om zijn aantrekkingskracht op buitenlanders en de vastgoedmarkt biedt stabiliteit, groei en mogelijkheden voor een uitzonderlijk investeringsrendement.

Deze villa ligt in Ubud, een cultureel en artistiek centrum, en wordt omringd door weelderig groen en ontzagwekkende landschappen. Dompel jezelf onder in de serene sfeer en omarm de rust die Ubud te bieden heeft. Geniet van het gemak van de nabijheid van wereldberoemde kunstgaleries, levendige markten en gerenommeerde wellness-retraites, en dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed van Bali.

Als het gaat om het kopen van onroerend goed op Bali, begrijpen we de unieke behoeften van buitenlandse investeerders. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het assisteren van buitenlanders bij het navigeren door de fijne kneepjes van de vastgoedmarkt op Bali. Als een van de toonaangevende makelaars op Bali bieden we persoonlijke service en deskundige begeleiding om een soepele en succesvolle investering te garanderen.

Ontdek het toppunt van luxe wonen op Bali met deze buitengewone leasehold villa. Met zijn fascinerende kenmerken, uitstekende voorzieningen en toplocatie biedt dit object een zeldzame kans om een stukje van Bali's luxe vastgoedmarkt te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een privé bezichtiging en begin aan een opmerkelijke reis naar het bezitten van deze opmerkelijke villa op Bali. Bali real estate wacht, biedt een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid in een van 's werelds meest gewilde bestemmingen.

Property code: JPGVL111