VERKOCHT: Prachtige villa met 2 slaapkamers in Jimbaran

Jimbaran
612000,00
Deze prachtige villa met 2 slaapkamers ligt in de serene en pittoreske omgeving van Jimbaran. Deze villa is elegant ontworpen met een focus op moderne esthetiek en belooft een harmonieuze mix van luxe en comfort. Stap binnen en ontdek een omsloten leefruimte die verfijning en warmte uitstraalt. De eigentijdse designelementen van de villa creëren een uitnodigende sfeer, die de perfecte omgeving biedt voor ontspanning en quality time met geliefden.

Met oog voor detail biedt de villa een naadloze overgang tussen binnen en buiten, zodat je kunt genieten van de tropische bries en de weelderige omgeving. Geniet van je privé toevluchtsoord terwijl je een verfrissende duik neemt in het zwembad of tot rust komt in de prachtig aangelegde tuin. Gelegen in Jimbaran, bekend om zijn prachtige zonsondergangen en ongerepte stranden, biedt deze villa gemakkelijk toegang tot een overvloed aan eetgelegenheden aan het strand, met de meest verse visdelicatessen waar Bali beroemd om is. Bovendien zorgt de levendige sfeer van Jimbaran, in combinatie met de rustige charme, ervoor dat je op je gemak kunt genieten van zowel rustige momenten als spannende ervaringen.

Deze villa is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie wil profiteren van het bloeiende toerisme op Bali. Jimbaran staat bekend om zijn ongerepte stranden, prachtige zonsondergangen en visgerechten van wereldklasse, wat toeristen van over de hele wereld aantrekt. De strategische ligging van dit object zorgt voor een gestage stroom van huurinkomsten, waardoor het een lucratieve optie is voor investeerders die de horecamarkt willen betreden. Naast de natuurlijke schoonheid en het investeringspotentieel is de villa gunstig gelegen nabij een schat aan voorzieningen en attracties. Jimbaran Bay, met zijn witte zandstranden en gerenommeerde beachclubs, ligt op korte afstand. Het bruisende nachtleven van Seminyak, de culturele schatten van Ubud en het gemak van Bali's internationale vliegveld zijn allemaal binnen handbereik.