Exotische studio met één slaapkamer in Canggu

Canggu
130000,00
Deze villa met 1 slaapkamer ligt in de charmante wijk Canggu en biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid voor veeleisende kopers. Deze zorgvuldig ontworpen villa straalt een perfecte mix van hedendaagse esthetiek uit, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor wie op zoek is naar rust. Laat je betoveren door de zorgvuldig omsloten woonruimte, die optimale privacy en comfort garandeert. Het interieur heeft smaakvolle decors en creëert een uitnodigende sfeer die aanvoelt als een echt thuis weg van huis.

De ruime slaapkamer is voorzien van moderne gemakken, grote ramen zorgen voor natuurlijk licht in de kamer. De buitenruimte van de villa beschikt over een privézwembad, waar je heerlijk kunt zonnen of een verfrissende duik kunt nemen. Naast de serene sfeer is deze villa ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De populariteit van Canggu als gewilde bestemming blijft groeien en trekt toeristen en expats aan die op zoek zijn naar een relaxte levensstijl in de buurt van prachtige stranden, trendy cafés en levendige culturele hotspots.

Met zijn strategische ligging en stijlvolle ontwerp belooft deze villa met 1 slaapkamer in Canggu een uitzonderlijk investeringsperspectief en een heerlijke woonervaring. Mis de kans niet om een stukje paradijs te bezitten op een van Bali's meest gewilde locaties.

Prijs: €130000

Property code: JPGVL133